Touha

Touha

Anotace: ...

Letní večery hoří touhou...
nespoutanou touhou,
která cestuje v čase i prostoru.
Ona sama se stává svým vlastním vězněm,
utéci nemůže a vlastně ani nechce.
Zabydlela se v srdeční krajině,
prý tam bude čekat dokud nebude naplněna.
...
Dokud někdo nezalepí otvor v nádobě,
ze kterého se vylévá sladké víno,
dokud dešťovou kapkou nepronikne sluneční paprsek,
dokud láska se nepřestane vznášet na křídlech
a sama dospěje.
...
Pak v jednom bodu se naplní a uvěří,
že ta PRAVÁ láska je věčná a nesmrtelná.
Autor Kačka Ranglová, 14.07.2008
Přečteno 394x
Tipy 3
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Indigo, urcite.me.neznas
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí