Nemůžu slíbit...

Nemůžu slíbit...

Anotace: .....

TEĎ, můžeš otevřít oči a podívat se v dál,
prázdné je místo, kde si tak dlouho stál,
myslím, že teď správným směrem si se dal,
ale nemůžu ti slíbit, že nezůstaneš sám.

TEĎ vyhoď všechno co ti něco připomíná,
zapoměň na láhev vína,ty to zvládneš sám.
Do klína ti svou hlavu dám,
ale nemůžu slíbit, že nezůstaneš sám.

TEĎ otevřels oči, napil ses vína...
To mi teď řekni čí je to vina...
Seš opilý a nemůžeš říct ani jediného slova,
vracíš se k alkoholu zas a znova.
Myslíš si, že jsem byla jen iluze nebo klam..
Ale já byla skutečná a varovala jsem tě,
že můžeš zůstat zase sám...

Nepamatuješ si nic...ani to,
že jsem u tebe opravdu byla..
Ptáš se proč???
Odpověď hledej v té flašce vína...
Autor Janica, 14.07.2008
Přečteno 506x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Psavec, Květka Š., SZN
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to hezké,dojalo:o)zjistila jsem,že ještě nejsem tak zkažená:-D

14.07.2008 18:52:00 | Mraveneček

Líbí

14.07.2008 11:22:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí