Ve svých myšlenkách

Ve svých myšlenkách

Anotace: hrát na stejný nástroj…na lásku, všude kolem psát ji…i do oblázků.

Ve svých myšlenkách

Ve svých myšlenkách se vracím zase k tobě,
v dnešní zvláštní, chabé době.
Chabé na city a lásku dvou,
mnoho lidí nechce, abys byla mou.

Alespoň trochu mou, a tak nějak mnou,
jít si vedle sebe, nikdy za tebou.
hrát na stejný nástroj…na lásku,
všude kolem psát ji…i do oblázků.

Vstávat vedle tebe a zase spát,
při odloučení si dlouze jen tak psát.
A až budem zase spolu, tak se budem jenom smát,
všemu co nás trápí, a co nemám rád.
Autor Dreamer, 14.07.2008
Přečteno 384x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, Janetee, Mraveneček, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné dílko :)...láska je krásná :)

14.07.2008 22:40:00 | Janetee

Láska je nádherný pocit a ty ho umíš krásně a s citem vyjádřit ve svých dílkách :-))

14.07.2008 20:51:00 | JaniHani

Pěkně vyjádřené city, vím, o čem píšeš, tohle zažívá spousta z nás ...

14.07.2008 17:33:00 | NikitaNikaT.

pekná básnička,už jsem nějaké tvoje básničky četla,hodně se mi líbí

14.07.2008 16:32:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí