Letní láska

Letní láska

Anotace: pro zamilovaný, ale trochu jinak

mezi zuby uvízl mi chlup
chlape sevři chlopeň, vyklop lup
lupa lítá hrdlo svírá,neumírá
závidím si, přivítej se v mezích
leze ze mě stud.
ve studni se topí malí kluk
kluku chyť se stébla, ani muk
voda v hrdle, tvař se zvrhle, nezkomíráš
honím si ho, po nehodě v nězích
opakuji shluk.
Autor Lipschowski, 14.07.2008
Přečteno 476x
Tipy 1
Poslední tipující: 6thSun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí