malování

malování

Anotace: ...

Maluju doteky
na Tebe obrázky,
má něha s vášní Tvou
sambu si tančí,
v přítmí tom vonavém,
vnímám Tvé oblázky,
mé city z té nádhery ,
jak děcko tu jančí,

ukrýváš tajemství,
krajino známá,
ve sladcích vrcholcích
i v úrodném údolí,
v obětí hřejivém
jsou nádherná rána,
chci malovat častěji,
když čas nám to dovolí...
Autor chalcedon, 14.07.2008
Přečteno 484x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí