Džbánek

Džbánek

Anotace: ...

Když chmury jsou těžší než spánek,
chybí k zoufalství jen džbánek.
A tak dloho se se džbánem chodí,
až to dušičce bolavé škodí.
Jak z toho utéci, jak z toho ven?
Kéž by to byl jenom ošklivý sen!

Když je džbánek plný k okraji,
zřízenci kazajku chystají.
A tak dloho lapiduch láká,
až se dušičce za zády smráká.
Jak z toho utéci, jak z toho ven?
Kéž by to byl jenom ošklivý sen!

Když džbánek hořkosti přeteče,
půlka života Ti uteče.
Pak už je pozdě na nápravu,
je lépe hodit vše za hlavu!
Jak z toho utéci, jak z toho ven?
Kéž by to byl jenom ošklivý sen!
Autor myskin, 14.07.2008
Přečteno 284x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Mraveneček, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by.

15.07.2008 01:36:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí