Toulám se přírodou

Toulám se přírodou

Anotace: Toulavý boty na noze mě tlačí, batoh na záda a k tomu píseň ptačí, co pohání mě dál a dál. Něco je pryč a něco přichází, tak vzhůru na cestu a ať NÁM VŠE VYCHÁZÍ!

Toulám se přírodou a hledám Tebe,
z korun stromů už padá listí,
nade mnou plápolá modravé nebe
a slunce z povzdálí tu krásu jistí.

Toulám se přírodou a hledám Tebe,
pes můj v dáli taky hledá cosi,
slunce nás nádherně oba dva hřeje,
v korunách stromů zpívají kosi.

Toulám se přírodou a hledám Tebe,
jak bys měl vypadat to nemám páru,
jen bych Tě chtěla mít pak u sebe,
usínat s Tebou a budit se k ránu.

Toulám se přírodou a hledám Tebe,
myšlenky plouží se pomalu hlavou,
voda v rybníce zas podivně zebe,
ač kachny si v ní poklidně plavou.

Toulám se přírodou a hledám Tebe,
miláčku, lásko má přijdeš už brzy?
Úsměv tvůj ohřeje dlaň mou co zebe
rozzáří tvář co brázdí teď slzy.

Toulám se přírodou a hledám Tebe,
dny utíkají a noci se plouží,
mé srdce pro Tebe píseň tu pěje,
zatímco Ty jsi ještě za velkou louží.
Autor grázlík, 14.07.2008
Přečteno 362x
Tipy 7
Poslední tipující: Monsignore, Mraveneček, Psavec, Květka Š., monterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mnoho štěstí na tvých toulkách.

15.07.2008 01:35:00 | Psavec

Ať Ti vše vyjde! tulačko:-)

14.07.2008 21:24:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí