Chcem

Chcem

Anotace: čeština je krásný jazyk,ale někdy když člověk miluje nestačí a používá ještě jinej..takže tohle je československá básnička..(slováci sorry nejspíš je tam dost chyb)

Řekni mi ako ti mám povedat,
tak povedz mi ako Ti mám říct…. že chybíš mi.
Chýbáš mi, chýbáš mi velmi,
tvé krásne oči a ten podlad verný.
Tvoj úsmev a tvé rty,
bez teba sa řítím do hluboké tmy.

Chcem Ti povedat, chcem kryčat do celého sveta.
Chci Ti šeptat do ouška, že spolu užijem si léta.
Spolu ruku v ruce, iděm dál za svojim snom.
Možná čeká naši lásku nečekaný zlom.
Zkrátím to
Chcela som Ti povedat,
Chtěla jsem Ti říct,
Chcela som kryčat do sveta,
Chtěla jsem šeptat,
Chcela som aby si veděl, že Ťa chcem
Že chcem len Teba a že Ťa milujem
Autor Elissek, 14.07.2008
Přečteno 488x
Tipy 1
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí