Myslím jen na Tebe

Myslím jen na Tebe

Anotace: Básnička pro mou milovanou Janičku Štěpánkovou. Doufám, že se jí, alespoň maličko, bude líbit.

Když večer tiše usínám,
jen na Tebe vzpomínám.
Zdají se mi krásné sny,
přinášejí mi i obavy.

Každý sen se jednou rozplyne,
bojím se, že vše krásné pomine.
Já vím, že Ty snem nejsi,
já hledám Tě! Tak kde jsi?

Lásko moc mi chybíš,
jak sluneční záře.
Když k ústům mým se blížíš,
Já dýchám, cítím snáze.

Pořád musím myslet
na posledních pár dní.
Pořád už chci slyšet
tvůj hlas a něžné TY.

Ty jsi má láska jediná,
co vyvedla mě z temnoty.
Ty jsi má kráska spanilá,
co má náruč plnou ochoty.

Ochoty, co sama sahá
až ke skonání světa.
Dobroty, což, moje drahá,
není pouhá věta.

Kdybych mohl něco vrátit,
byl by to ten „Štěstí den“.
Chtěl bych zase jednou prožít
Ten polibek a něžný sen.

Sen, že se ještě jednou ocitneme
na nástupišti v Rychnově.
Sen že se zase obejmeme
a spočineme v dálavě.

V dálavě všech myšlenek,
co se v hlavičce honí.
V dálavě všech přáníček,
kvůli nimž svět stojí.

Prostě Tě moc miluji a
ať si kde kdo říká cokoli.
Hladit Tě, Líbat, obojí.
hlavně ať už to nebolí.

Ať nebolí to trápení,
že mi hrozně chybíš.
Ať zmizí všechno mučení,
ať navždy se mnou stojíš.

Milovat Tě budu stále,
až na pokraj mé moci.
Líbat Tě chci a to dále,
než zamkneš bránu k srdci.

K tvému srdci, srdíčku,
co láskou mou jen oplývá.
Posílám teď hubičku,
ať pořád na mě myslívá…

Lásko moc Tě miluji a to je pravda pravdoucí!

Navždy Tvůj

Vašek
Autor Replik, 13.08.2005
Přečteno 786x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí