ABECEDA lásky

ABECEDA lásky

Anotace: Ve všech písmenech Tě miluji..

Ahoj lásko,
Beze slova, žádná lež,
Co být tiše, jen tak lež.
Dlouhé chvíle, napořád,
Euforie, toť náš řád.
Fádní chvíle?.. smím se smát?

Galerie našich dní,
Hodiny týdnů bez snění,
Chloubou bytí mého buď,
I mým soudcem, jen ty suď.

Jsem jako motýl na krásných listech,
Kolem tebe letím tiše,
Líbám tě na všech skrytých místech,
Můj poklade z krásné říše.

Nejkrásnější chvíle, ty jsou s tebou,
Odraz ve skle, co chodí se mnou,
Přítelkyně s tváří krásky,
Quido se ptal na otázky.

Různost možná jinde je,
Stejnost u nás panuje.
To tobě ráno hladím vlasy,
U tebe, v té síni krásy.

Vesmír pro mě celý je, Ty,
Wiliamova Jůlie.
Xantipou, tou nejsi ty,
Yardy spolu plní sny,
Zažívám tak krásné dny.
Autor Dreamer, 15.07.2008
Přečteno 634x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, Haydée, zzlatý, Psavec, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dobrý nápad...

17.07.2008 08:34:00 | zzlatý

Moc dobré a senza nápad.

15.07.2008 17:53:00 | Psavec

ST! povedené, skvělé obraty, dobrý nápad ...

15.07.2008 09:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí