Bouřka

Bouřka

Anotace: poslední dobou furt leje...

Slejvák jako blázen,
voda padá na zem.
Oblohu šněrují blesky,
Zmocňují se mě stesky.
Jako kdyby to už párkrát bylo,
když z oblohy prudce chčilo,
dávala jsem vale radosti,
byla jsem promočená až na kosti.

Pršel na mě ten tvůj strach,
ze srdce mi zbyl jen prach.
Je to s váma pořád stejný,
ještě jednu šanci dej mi!
Že teď není vhodná doba,
to je kec, to víme oba...
Copak jsem stroj na čekání?
Co bude dál, nemám zdání.

Nemám ráda květen,
myslím, že jsi kretén,
nemluvím snad jasně česky?
Umírám si v tichu hezky.
Mít vztek a tvořit tohle strašný dílo,
to by se ti tak líbilo!
Před očima svý starosti,
z hlavy vypouštím jen drobnosti.

Jsi mých citů krutý vrah,
byl to jenom sprostý tah,
z očí černou pásku sejmi,
na zdi velký nápis SAVE ME!
Umíš si hrát na big snoba,
jede to zas celý znova.
Svobodou jsme načerpáni,
připraveni k dalším kláním.

Slejvák jako blázen,
nemám ráda květen,
voda padá na zem,
myslím, že jsi kretén.
Oblohu šněrují blesky,
nemluvím snad jasně česky?
Zmocňují se mě stesky,
umírám si v tichu hezky.
Jako kdyby to už párkrát bylo,
mít vztek a tvořit tohle strašný dílo,
když z oblohy prudce chčilo,
to by se ti tak líbilo!
Dávala jsem vale radosti,
před očima jen starosti,
byla jsem promočená až na kosti.
z hlavy vypouštím jen drobnosti.
Pršel na mě ten tvůj strach,
jsi mých citů krutý vrah,
ze srdce mi zbyl jen prach,
byl to jenom sprostý tah,
Je to s váma pořád stejný,
z očí černou pásku sejmi,
ještě jednu šanci dej mi!
Na zdi velký nápis SAVE ME!
Že teď není vhodná doba,
umíš si hrát na big snoba,
toje kec, to víme oba...
jede to zas celý znova.
Copak jsem stroj na čekání?
svobodou jsme načerpáni,
co bude dál, to nemám zdání.
připraveni k dalším kláním.
Autor myskin, 15.07.2008
Přečteno 308x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nepříjde mi to jako dobře zařazená báseň,ale budiž:o).

16.07.2008 18:33:00 | Mraveneček

to není pokus o rap...co tě vede k téhle otázce?

15.07.2008 16:30:00 | myskin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí