Osude proč?

Osude proč?

Anotace: ....

Sbírka: JP

Proč si mi osude tuhle slast ukázal
proč si mé srdce otevřel citu?
Proč si mi ochutnat lásku přikázal
kořením touhu s příchutí hříchu?

Síla mi dochází, naděje vadne
bolest jenž zůstává vrývá se hloubš
za tím co odchází slza má padne
po citu radosti zůstává poušť.

Nech si svou lásku radosti světa
nechci ji ........bez něj ji nechci
vkradla se potají do mého života
nevěřím na lásku, na klid a štěstí

...........................
.................
..........

Kdybych i přesto směla mít přání
drž nad ním ruku tu s ochranou dlaní
Nenech ho klopýtnout na tvé cestě osude
lepšího na světě pro mne už nebude.....

Neumím přestat milovat...
Autor cordeli, 15.07.2008
Přečteno 385x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, Dračičák, Megalo'R, hostmen, Caracol, jedam, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

láska je krásná, když jsou na ní dva...

16.07.2008 19:59:00 | Caracol

Jak jednou někdo miluje, nedokáže přestat, a kdyby přecik jen, zasejkc se s láskou spojí naša cesta ...

15.07.2008 18:26:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí