Probuzení

Probuzení

Anotace: Krátká...smutná...ze srdce

Po včerejší noci zbyla prázdná láhev vína.
V hlavě pár vzpomínek, v srdci kocovina.
Každičký kout mi krásné chvíle s tebou připomíná.
Jedna otázka mě trápí... Čí to byla vina?

Čí byla vina, že nic z toho už není.
Proč tak dlouho trvá moje probuzení.
Probuzení z noci, jenž byla roky dlouhá.
Probuzení, kdy zůstala mi jen vzpomínka pouhá.
Autor Freddie.n, 15.07.2008
Přečteno 417x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hmmmm... rozumím ti...

17.07.2008 05:43:00 | Caracol

Smutná.ze srdce:)..ale krátký to není

15.07.2008 23:17:00 | Nyja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí