JSI MOJE VŠECHNO

JSI MOJE VŠECHNO

Anotace: nebo možná ne...

Jsi moje všechno
a zároveň nic,
v momentě uhasneš
jak pouhé světla svic...

Já bojím se
a nevím jak Ti říct,
že přání mám:
Tvé objetí a nic víc...

Jak moc bych chtěla
před Tvým pohledem se svlíct,
však jsem jak karta -
- jenom rub a líc...

Rub - to nejsem já,
to je přetvářka navíc...

Duše moje utrápená,
to je PRAVÝ líc...
Autor Suzan, 16.07.2008
Přečteno 900x
Tipy 4
Poslední tipující: Isabelle, Megs, Rolnička
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí