Proč???

Proč???

Anotace: Jeníkovi,aneb mou básničkou to začalo a zase mou (touhle) to asi skončí...(nakonec neskončilo:))

Proč věřila jsem každému Tvému slibu
když jsem pak zjistila, že dělala jsem chybu?

Proč všechny Tvé sliby tak krásně zněly
když nesplnil's je, ač plnit by se měly?

Proč pro Tebe zase brečím
když tím své srdce nevyléčím?

Proč Ty mě chybíš každý den i noc?
Proč Tobě se nestýská ani málo, natož moc?

Proč mám zlý pocit, že jsem svůj úkol splnila
a tak naše láska pro Tebe skončila?

Proč mám Tě tak ráda a musím se ptát
jestli i Ty máš mě ještě rád?

Strašně se bojím,ale pravdu chci znát...
Autor kleopatra.sedma, 16.07.2008
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: jaňa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Honza má u mě velké významné mínus!!!

21.07.2008 18:23:00 | Kiss.Beruska

Tak to je asi nejlepší co jsem od tebe kdy četla, drž se a pokecáme, neboj

16.07.2008 20:51:00 | jaňa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí