Ve strachu z neznámého

Ve strachu z neznámého

Anotace: Co dodat? Raději nic...

Ve svém strachu z neznámého
Nacházím to poznání
Že nárůst citu srdce mého
Neočistí pokání

Neb v žáru toho citu milostného
Člověk plní boží vůli
Ač v očích cizích nečestného
Dopouští se na bitevním poli

Nesuďte ani vy, kdo jste bez viny
Nechcete-li žít v hluboké zatrpklosti
A ničit se smutkem bez milosti
Anebo suďte a budete též souzeni
Autor Liss Durman, 16.07.2008
Přečteno 356x
Tipy 7
Poslední tipující: kryndy, Lady Carmila, Bíša, sluníčko sedmitečné
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nikdo neni bez viny, jen Ty jsi nam dovolila videt Ti do duse.

23.07.2008 00:55:00 | kryndy

zvláštní..Liss víš..možná až teď mi to dává smysl...nesoudím tě, neb tady není nic k souzení:-)

17.07.2008 13:24:00 | Lady Carmila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí