Okamžik pravdy!

Okamžik pravdy!

Anotace: Jednou se i láska znechutí!

Jak rád jsem se Tě dotýkal,
protože pak jsi věděla jak mi je,
byli jsme spolu blíže k nebesům
a já nechtěl jít pryč.

Vše můžeme ochutnat během chvíle,
vše co dýcháme jsou naše životy
jen nechci abys věděla kdo jsem,
neboť vše jednou ztratíme.

Vypadá to jako ve zlém filmu,
kde zaživa bolestivě krvácíš,
vše se konec konců rozpadne,
a i ty ochutnáš svůj život.

Nechci abys mě viděla,
nemyslím, že bys to pochopila,
nemůžeš bojovat s pláčem,
okamžik pravdy je mou lží.
Autor Kateway, 16.07.2008
Přečteno 336x
Tipy 5
Poslední tipující: somewhere, Mraveneček, PoeziGirl, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tooo jo no....Ten okamžik pravdy je mou lží.....To je hodně hluboký...

17.07.2008 13:35:00 | PoeziGirl

okamžik pravdy je mou lží... to je krásně vyjádřeno... Jinak bych si dovolila nesouhlasit s tím, že vše jednou ztatíme... snad ne:-)

17.07.2008 05:22:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí