Bolest navždy zůstane

Bolest navždy zůstane

Anotace: ....

Lásku, štěstí a radost jsi mi dal,
vzápětí však proměnil jsi v bolest, slzy a žal.
Nevěřím v nic, ani v sebe sama,
jak dřív do hlavy vtloukala mi máma.
Naděje umírá jako poslední,
nečekám že se někdy rozední,
navždy budu žít v srdci zapomnění,
život v tomhle světě pro mne již není.
Navždy uvězněna ve své samotě duševní,
povyšuji se nad lidi přízemní
a odcházím v dál,
aby ze mne vinu sňal,
mečem spravedlnosti, jemuž se nevyhne nikdo z nás,
neboť nikoho nenechá pekelným plamenům napospas.
Autor efie, 16.07.2008
Přečteno 426x
Tipy 3
Poslední tipující: Black*Death, bokken, Churry
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bezne rymy v basni, kde skace rytmus,..

16.07.2008 15:49:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí