Raz sa to dozvieš

Raz sa to dozvieš

Anotace: a už mi nevyhovieš

Raz sa to iste dozvieš
že sa nemusíš vôbec báť
a už mi nevyhovieš
ako kôl v plote budem stáť
Až večer Slnko zájde
a Mesiac postaví ti stráž
sotva ťa niekto nájde
hladná za láskou utekáš

Už sa nebojíš noci
chráni ťa námesačný boss
podľahneš jeho moci
čaká ťa krásny Veľký voz
Keby si smutná bola
mesačný valčík bude znieť
choď už ťa lúčom volá
tak skús sa s ním o lásku prieť

Nepovedz mi nikdy viac
keď sa vrátiš o mesiac
že ma stále rada máš
Schovávaš sa za kríčky
v rukách držíš pátričky
a modlíš sa Otčenáš

Ráno mi vytkneš krátko
že ťa spovedám ako kňaz
a potom povieš sladko
skúsme to spolu ešte raz
Až večer Slnko zájde
a s Mesiacom si rande dáš
sotva ťa niekto nájde
Skončí sa tak príbeh náš
Autor Luboško, 16.07.2008
Přečteno 343x
Tipy 21
Poslední tipující: Martyn, jita.1965, Marfuša, cordeli, sluníčko sedmitečné, Mraveneček, prostějanek, okapovaroura, Iva Borecká, kouzelníček, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí, líbí ST !!!

19.07.2008 22:18:00 | jita.1965

Moc se mi líbí,ST!

16.07.2008 21:39:00 | Mraveneček

***

16.07.2008 20:37:00 | okapovaroura

Krásná báseňka...*

16.07.2008 18:26:00 | Iva Borecká

Moc pěkně se mi četla. Hezoučká.

16.07.2008 18:17:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí