Zapomenout na ráno!

Zapomenout na ráno!

Anotace: Nikdy si nemůžeme být vším jistí!

Zapálím si další cigaretu,
naliji si sklenici vína,
jsem přesně tam,
kde jsem chtěl být.

Vypadá to jako v jiném světe,
ty ležíš po mém boku,
s tebou ztrácím přehled o čase,
a čtu jen z tvé mysli.

Potřebuji znát tvůj pocit,
když ráno sladce říkáš,
že se večer vrátíš,
prosím slib mi to.

Chtěl bych zastavit čas a snít,
zapomenout na ráno,
kdy unavená odejdeš
a možná budeš navždy pryč.
Autor Kateway, 16.07.2008
Přečteno 357x
Tipy 3
Poslední tipující: somewhere, PoeziGirl, Caracol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bože to je nádhera, Beverly Craven v mužské podobě...

24.07.2008 18:41:00 | somewhere

kdybychom si byli vším jistí, bylo by to až příliš jednoduché... leč občas bych tu jistotu chtěla mít

17.07.2008 05:20:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí