Jsi pro mě vším

Jsi pro mě vším

Anotace: Znáte to, občas člověku připadne že bez druhého by nemohl dýchat..

Pro mé ruce jsi dotek, pro mé tělo jsi teplo,
pro mé uši jsi tón, pro mé oči jsi světlo.
Pro můj nos jsi vůně, pro řasy jsi rosa,
Jji vítr pro mé vlasy a polibek tvá pusa.

Pro můj spánek jsi ticho, pro mou chůzi mech,
pro plíce jsi kyslík, pro mé ústa dech.
Pro můj pláč jsi slza, pro můj úsměv smích,
Ppo srdce jsi tlukot a pro mou mysl vším.
Autor Elissek, 16.07.2008
Přečteno 877x
Tipy 1
Poslední tipující: Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

tie prirovnania, veľmi pekné...to sa ti podarilo....:_)

02.02.2009 20:27:00 | Mišiačik

Moc pěkná! Musela jsem přidat tip ;)

29.01.2009 18:29:00 | Lilly Lightová

Je to moc krásné, líbí se mi moc

18.07.2008 17:04:00 | joker27

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí