Smysl

Smysl

Anotace: ...možná by to mělo být v sekci života, ale co je život bez lásky?

Jen těch pár smyslů mám,
a stejnak žádný z nich není ten prav,
buď pro život je potřebuji,
snad smutek se tak snáší lépe,
nikde v nich není zavřen klíč,
k ze všech největších,
ten v barvě života v srdcích lidí vězí,
pro ty útěchy co přichází příliš pozdě,
kde smrt své pařáty chladí v tvář,
slunce už nesvítí a tma je okolo,
Snad jen těch pár smyslů mám,
ale ten pravý stále schází,
hledám, nenacházím, nevnímám,
smysl, nejdůležitější ze všech,
do ruda zbarven…

Smysl života
Autor Láďa, 16.07.2008
Přečteno 318x
Tipy 3
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

rymy + rytmus = propracovat

16.07.2008 21:12:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí