Proč se to stalo??

Proč se to stalo??

Anotace: Někdy jsou ty vztahy zvláštní...

Velká láska přišla rychle, nečekaně,
zdálo se, že čas nějak rychle plyne.

Zaplavila mě jak povodeň,
v srdci mi zažehla pochodeň.

Ale netopila jsem se, klidně jsem plula,
nesežehla mě, ale příjemně hřála.

Uplynul nějaký čas,
a já chci to samé zas.

Jenže voda odtekla,

zem vyschla,

pochodeň zhasla.

Proč, ptám se??
Odpověď nikdo nemá...,
zdá se.

Je mi to tak líto, mrzí mě to,
ale neumim si poručit, tak je to.

Byly to krásné chvíle, ničeho nelituju,
ale prostě... je to tak a krutý, už ho nemiluju?!?!
Autor Dádinka, 17.07.2008
Přečteno 388x
Tipy 2
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no to se někdy stane,že to pristě skončí,jinak ta básnička se mi líbí,je zajímavá,pěkná

17.07.2008 12:38:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí