Spolu

Spolu

Anotace: Čekání...touha...však to každý zná...

Nechce se mi číst, nechce se mi spát,
ale chci si nechat něco zdát!

Sen co zahřeje
a uvnitř mě se něco usměje.

Nejsi tu se mnou,
noc se zdá příliš temnou.

Chci mávnout proutkem a být u tebe,
hned bych měla pocit, že sníh tolik nezebe.

Čekání mě zaplňuje ale i touhou,
ještě pár dní, hodin, minut, a pak už jen chvíi pouhou...
A BUDEME SPOLU!
Autor Dádinka, 17.07.2008
Přečteno 421x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čekáš a myslíš,že budete spolu?

17.07.2008 16:17:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí