Príbeh z kina

Príbeh z kina

Anotace: čo sa má stať sa aj stane

Prepáč že som bol tak strašne drzý
že som ti dal sladký bozk v kine
mňa to totiž vždy až potom mrzí
keď je už dávno dávno po čine

Myslím si že to bol dobrý skutok
iste nevieš ako rád ťa mám
len čo z tvojej tváre zmizne smútok
pravú lásku ti tu prisahám

Tvoje oči pre mňa dúhu tkajú
akú krásnu jasnú farbu majú
sú krásne falošné a milé zase
falošné a predsa podlieham ich kráse

Moje pery s tvojimi sa hrajú
prameň nehy z teba nasávajú
láskou sú opité aj tvoje dlane
vravíš že to čo sa má stať sa aj stane

Keď chceš tak pôjdeme zas do kina
na ústa mi asi košík dáš
plameň lásky v tebe nezhasína
na anjela sa dnes podobáš

Prečo si mi dala košík malý
neviem prečo ho na sebe mám
chceš aby sa nám tam všetci smiali
Veď ho aj tak v tej tme roztrhám
Autor Luboško, 17.07.2008
Přečteno 320x
Tipy 10
Poslední tipující: jita.1965, Marfuša, Aka Kiss, kouzelníček, prostějanek, Květka Š., Krokodylekx
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milúčké, peknúčké, chcela by som byť v tom kine :-)

19.07.2008 22:16:00 | jita.1965

Přidávám se ke chvále, pěkné.

18.07.2008 10:55:00 | Marfuša

musim říct, že jsem mile překvapen výborná báseň a to bez nadsázky, vzkutku skvostná, rým i rytmus, vynikající obsah. Gratuluji

17.07.2008 22:36:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí