Klíč k rozluštění

Klíč k rozluštění

Anotace: někdy zažijeme něco co nás ohromí, naplní

krásné snění, trochu děsí
vstoupíš do místnosti plné lidí, neznáš je,
nic necítíš, jen kočka se ti vkrádát to tvého snění
nepustíš ji, zavři okno, mrcha je to,
proradná, nevěřit musíš,

černá tma je před tebou,
zářící blesky né to hrommy nejsou
zvláštní ozařující světlo,
zkoušíš ho zhasnout, nelze
jen pohlédni co je opodál
ta louka plná snění
plná růží, květy voní,
bílým světlem se změní,
jsi jak v oparu, krásné snění,
jen trochu děsí

jen se poohlédni, kdo je vedle tebe,
úsměv se zjevil,
přítel z minulosti, živý,
né to nejsou modré oči,
jen nyní mám pocit, že tohle bylo shledání

shledání a zase končí,
již nechci dál jít,
nejsem ...strach vše mění,
divný pocit po probuzení,
měsíc dost svítí, klíč k rozluštění

na stěně již obraz není,
změnit život životem je tvé přání a já ho splním..
Autor Meriel, 17.07.2008
Přečteno 287x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, vodnař, Psavec, NikitaNikaT., Bíša, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká, dobře se mi četla.

19.07.2008 12:13:00 | Psavec

Nyšlenkové dílko, na chvílu jsem se pozastavila, je to zajímavé a myslím, že ten konec to krásně uzavřel.

17.07.2008 18:42:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí