Sen

Sen

Anotace: Sen je pravda druhého světa.

V noci jsem se ve snu ptal,
co se děje, kde jsem spal?
V tu chvíli jsem procitnul a zjistil,
že v pelíšku mé princezny se ocitnul.
Srdíčko mi bušilo,
po přivinutí k mé lásce se ztišilo.
Políbil jsem ji na šíji,
sladce mňoukla a zase jsme usnuli.
Píši jí to právě teď,
aby poznala, jak sladký je můj med.
Autor Mach3D, 17.07.2008
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: AndyKo, hezule, Radek.oslov.Šafárik, Agniezka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

štastná to princezna

17.03.2009 11:15:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí