Nevnímala jsem-

Nevnímala jsem-

Anotace: - kdy si odešel, ale pak jsem zjistila, že tady nejsi (nevím jestli se bude líbit, ale zkusila jsem to)

Všechny ty plány měly slabé základy
a dnes se řítí nenávratně
do otevřené propasti

(Maličký domeček
na kraji města,
roztomilý pejsek
a časem třeba děcka)

Cukroví lásky jsme na sobě vyzobali
do posledního drobku,
teď si dám ráno k snídani
snad tři dny starou housku

(Asi je mi to jedno.
Nakoupit jsi měl Ty!
Ty, Ty, Ty!
Sakra a kde máš vlastně boty?
Kabát a směšnou čepici,
co jsem ti dala k vánocům...)

*zmizel si...pamatuješ ještě,
jak si říkal, že jsem Tvoje
jediná?

Země se otáčí dál a já už ani nebrečím,
cos mohl, lásko, to sis vzal,
už mé rty s tvými nesloučím

Láska ztratila jméno,
Tvé jméno
a naše vášeň se zlomila...
Býval si pro mě všechno,
však ty naše sny už jsem stopila
Autor Sukuba, 17.07.2008
Přečteno 372x
Tipy 9
Poslední tipující: Someday, Mraveneček, Dev_LATea_princess, Psavec, Dedillope, Myrja, saddova
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Me se to moc libi... Taky jsem si nevsimla kdy odesel z mehpo zivota, ae casem to prebolelo... trvalo mi to hodne dlouho, ase prebolelo... tak doufam, ze u tebe to prejde driv... je to moc hezky napsany...
drzim palce

09.08.2008 01:35:00 | Someday

Je to posmutnělé, ale líbí se mi.

17.07.2008 22:41:00 | Psavec

ehm...je to smutny , dost smutny
ale jsou tam obraty, ktere me oslovily...

17.07.2008 17:50:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí