Tma

Tma

Anotace: Trošku pomatená, ale vcelku výstižná...

Tma ve tvých očích
jak noc bez měsíce,
ležím s hlavou v klíně,
děravé mám obě plíce.

Nemáš proč se strachovat,
já už nejsem tady,
už jsi mi dost ublížila,
radši vyboč z řady.

Propíchni mi hrdlo nožem,
do břicha mi bodni dýku,
doufám, že jsi spokojená,
však nedočkáš se díků.

Ležím a tečou mi slzy,
pomalu podléhám křečím,
je to všechno kvůli tobě
že na zemi brečím.
Autor Richard LaFontaine, 17.07.2008
Přečteno 344x
Tipy 4
Poslední tipující: bokken, Dedillope, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí