Jsi...láska motýlí

Jsi...láska motýlí

Anotace: ....

Jsi klidná síla, když
světlo dnů dohořívá,
jsi chmýří pampelišek,
které pluje vzduchem
do mých oken.

Jsi klíč ke štěstí
jsi povětrné povětří
jsi pevný pilíř mostu
jsi pero, které spadlo
pod stůl….

Jsi písmeny, z kterých
slova skládám,
jsi loukou, kterou mám
tak ráda

jsi zahrada obrostlá
závojem tajemství,
jsi míč, který nás
vrací do dětství….

jsi motýl s křídly z perletí
jsi můj osud i mé prokletí.

Chci tě, když na úsvitě
rodí se nový den
Chci tě, když den tmou
je lehce orosen…

Chci tě s křídly anděla
i s ďábelským smíchem,
Chci splynout s tvými slovy
I s tvým tichem…..

…lásko….motýlí….
Autor Dalar.janka, 17.07.2008
Přečteno 709x
Tipy 5
Poslední tipující: Mraveneček, Psavec, enigman, monterka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

draci tleskají...

17.07.2008 21:20:00 | enigman

lásko motýlí...postůj na chvíli...

17.07.2008 20:39:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí