Pod hvězdami.

Pod hvězdami.

Anotace: Tvému srdci k naslouchání.

Náruč mou ti do široka otvírám a své srdce nechám plát,
tvé tělo v mé zavírám a ať se stane co se má stát.
Tvé srdce cítím jak polehoučku v plétá se v mé,
už hoří chlopně a zmítají se v křeči lásky své.

Hvězdy jež jsou nám svědkem našeho aktu souznění,
měsíc a hvězdný prach a něžné mlhoviny mazlení.
Ležíc na zádech a oddychujíc po našem milování,
obrazy v třpytivé noci a lásky styl malování.

Vesmír a nekonečná lehkost našeho bytí,
ležíc pod hvězdami chyceni do milostných sítí.
Ruku v ruce jdeme hlazeni ranní rosou,
v dálce vidím sekáče ohánějíc se svou kosou.

Slunce jež svými paprsky pohladil naše tváře,
z našich těl a zemdlelých srdcí jde lásky záře.
Došly jsme až na kraj kde opar se zvedá,
mě lásko cos nutí a optat mi to nedá.

Máš mě ráda a miluješ mě takového jaký jsem?
chceš být moji ženou a nosit jedno z mých jmen?
Chceš prožít dobré i zlé po mém boku?
každou tvou slzu usuším ve tvém oku.

Lásko miluji tě a můj život ti odevzdávám celý,
své srdce,cit a něhu snad to bude život skvělý.
S tebou se nebojím jít až na konec světa nebo žití,
ať nám měsíc a slunce na naši cestu svítí.
Autor Medvídek@.., 18.07.2008
Přečteno 509x
Tipy 1
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

To simdan děkuji už jsem opravil občas se spletu.

18.07.2008 19:15:00 | Medvídek@..

....nosit jedno z mích jmen?
mích-mých...prosím oprav si to.Jinak líbí se mi to.

18.07.2008 09:26:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí