S láskou

S láskou

Anotace: Vzpomínání při usínání po milování

Hledím Ti do tváře,
když večer usínáš,
pláču do polštáře
a tiše vzpomínám.
Byla to skutečnost,
nebo jen sen,
tak jako každá noc,
ukončí den.
Bude to minutka,
co jsme se mazlili,
nebo snad věčnost?
k sobě se tulili.
Třeli se o sebe,
láskou se opili,
stoupaje do nebe,
v potu se topili.
V příbojích rozkoší,
s husinou na těle,
tvoříce sousoší,
vrzají postele.
Víčka jsou přivřená,
hlasité vzdychání,
chvějí se kolena,
vzduch nese šeptání.
Jsi můj miláček,
ne fata morgána,
líbat na čumáček,
chtěl bych Tě do rána.
Do tváře Ti hledím,
slastně si spíš,
lásky vzorec nevím,
Ty o něm sníš.
Autor Wacurabbu, 18.07.2008
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: adida, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezké vyznání:o)

18.07.2008 14:03:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí