Věčná chvíle!

Věčná chvíle!

Anotace: I dešťová kapka může člověku pomoci!

Slyším ve větru tvůj hlas,
ale to nezastaví mou bolest,
vidím Tě celou v kapce vody,
jak jsi mohla říct navždy.

Byla si má samozřejmost,
celou dobu slyšet tvůj smích
a nyní cítit chuť svých slz,
teď líbat zamračenou oblohu.

Objímat dešťové kapky
a být zase navždy s tebou,
bát se bezcitného slunce,
které mi vezme věčnost,
chvíli kdy jsem s Tebou!

Nebe ví, že je nejvyšší čas...
Autor Kateway, 18.07.2008
Přečteno 409x
Tipy 1
Poslední tipující: somewhere
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí