Kapky rosy

Kapky rosy

Anotace: Kdybych věděl, jak ti říct...

Kdybych věděl, jak ti říct,
když má slza chladí líc,
že tyhle kapky jsou jen tvoje,
za neshody a rozbroje.

Že jen tohle přiměje,
ať tvá paže blíže je,
že jen tohle přiměje,
ať se srdce usměje.

Jenže nepadají z radosti,
jako z lístků ranní rosa,
to jen z naší hlouposti,
co krátí vzat, ta ostrá kosa.
Autor Dreamer, 18.07.2008
Přečteno 410x
Tipy 2
Poslední tipující: Mraveneček
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí