láska?

láska?

Anotace: láska??

Skrývám své city v sobě,
bojím se vyznat lásku tobě

Své zármutky a bolesti skrývám v duši
Nechci na venek nechat zdát,
že mi není dobře a chce se mi plakat

Láska a boelst různé city jsou ,
ale v srdci i na duši zůstanou

Na bolest malá náplast pomsta je
ale k ničemu nevede

Neříkám že odpustit..ale nezapomenout
a té chyby se už nedopustit

Najít pravou lásku a prožít sní život celý
To je oč tu běží

Možná se najde někdo kdo mi bude odporovat
Proč se vázat, užívat život je lepší

Užívej si úživej Když se ti to lepší býti zdá
Za pár let se probudíš v cizí posteli
A ta osoba ti možná i pusu dá
Ale máš někoho kam můžeš vráti, kdo te bude milovat, kdo při tobě bude stát?

každý at si dělá co chce. Kdo ale miluje ví své

Život je krásný když někoho máš

TAK SI TOHO VAŽ
Autor nerousek, 18.07.2008
Přečteno 407x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, Meriel, Mraveneček
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak to nemá chybu...krásné...

07.12.2008 10:52:00 | Quigleika

Máš tam pár chybiček,ale jinak líbí:o)

18.07.2008 21:50:00 | Mraveneček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí