Bolí

Bolí

Anotace: zase jeden z mých splýnů

Bolí mě tam kde bolívalo dřív,
slíbila jsem si, že už nikdy víc
a stejně zas tikají hodiny čekání,
oči mé zas zalité slzami stýskání.

Stýskám si, ale chyba je to má,
proč jsem furt tak pitomá!
Nepoučím se i když vím jak to bolí,
pro něj já udělám jakoli cokoli.

Bolí mě ta tepající část těla,
copak je tohle to, co jsem chtěla!
Ne jasně že NE, proč taky,
jen nikdo netouží kvůli mě dělat zázraky.

Copak on nevidí jak mě to bolí,
proč své sliby nikdy neplní.
Trochu snahy víc já přeci nechci
jen být šťastná, dostat šanci.
Autor Angel111, 18.07.2008
Přečteno 319x
Tipy 8
Poslední tipující: Lilly Lightová, Holis, fuu, bokken, Mraveneček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bolavá, ale pěkná. Tip

05.02.2009 22:43:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí