I don't know

I don't know

Anotace: ....

ležím...nevím....
nevím, zda jsi to ty, kdo nedá mi pokoje...
nevím, jestli jsi ty to ty,
ale já usínám ve stoje...
Spím a otevřené mám oči,
čekám, kdy mi kousek naděje do života skočí...
Cítím se jak když hořím,
ale na druhou stranu jedním prstem skály bořím...
co je to zač??tyhle pocity....
odpověď je jasná JSI TO TY!!!
Autor Janica, 18.07.2008
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí