Zmatek v duši

Zmatek v duši

Anotace: Každý jednou bloudí...

Andílek maličký na mně z obláčku kouká,
pročpak jen, proč jsem tak hloupá?
V mé hlavě jen myšlenky loudí,
a mým tělem zvláštní pocity proudí.
V mém životě teď jiný je,
jiný, který mému srdci panuje,
a ty objevil jsi se znenadání jako stín,
a zájem o mně opět projevil.
Proč se těm citům oddávám
a sebe tak do záhuby dávám?
Já teď nevím jak se chovat mám,
či se smát anebo plakat,
jak vládu na svými city opět získat mám
a neoddávat se svým vzpomínkám?
Na to já se ptám tebe andílku maličký,
snad nějak dovedeš mi pomoci...
Autor angel.michelle, 19.07.2008
Přečteno 611x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí