Stíny

Stíny

Anotace: ....

Nepřejícné stíny se v mé mysli hemží
a tak ptám se jich co jen chtějí,
a proč do mých citů zasahují?
Je to závist nebo pomsta?
Této odpovědi chtěla bych dostat.
Tohle ale nedozvím se,
protože stíny vždy rozplynou se rychle.
Já však ale jedno vím,
že lásku naši jim zničit nedovolím.
Autor angel.michelle, 19.07.2008
Přečteno 462x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí