Co vlastně chceš?

Co vlastně chceš?

Anotace: ...

Tak si jdi, když chceš.
ŽE NECHCEŠ?
Nedodržel jsi sliby,
to jsou tvý chyby.
Mockrát jsem ti odpustila,
ale už nemám sílu,
abych to přehlížela.
Ty se nezměníš.
ŽE CHCEŠ?
Ale ne, to radši utečeš.
Schováš se,
odmlčíš se,
zahrabeš se do sebe.
Co si tim dokazuješ?
Co mě tím ukazuješ?
Nechceme rozejít,
co se ale bude dít?
Pochybnosti nevyženu,
má to teda cenu?
Tak mi dokaž tvou lásku,
vždyť náš konec už visí na vlásku!
Autor Dádinka, 19.07.2008
Přečteno 386x
Tipy 2
Poslední tipující: Afroditi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí