Kde jsi?

Kde jsi?

Anotace: ???

Kam se mi ztráčíš?
Bojím se, že se nevrátíš!
Kde jsi?
Proč tu nejsi?
Mizíš mi před očima,
ztratil jsi se mezi všema.
Proč mě trápíš?
Že mě to bolí, děláš, že nevíš.
Do našeho vztahu,
z nějž cítila jsem něhu,
dala jsme hodně,
...a jen a jen tobě.
Autor Dádinka, 19.07.2008
Přečteno 323x
Tipy 4
Poslední tipující: hezule, Mraveneček, bokken
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...mluvi mi z duse..

19.07.2008 19:09:00 | bokken

Moc hezká básnička o velkém smutku která se naíc velmi dobře čte! pokračuj ;)

19.07.2008 16:50:00 | Sabian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí