Slyšíš?

Slyšíš?

Anotace: Kdybys mě slyšel, jistě bys přišel...

Slyšíš, jak mi buší srdce,
taky slyšíš, jak ti říkám přece.
Věř mi a zodpověz mi
zda miluješ mě ještě...?

Jestli ne, pak ztrácím čas.
Říkám ti 'Tak zachraň nás'.
Ale ty už mě dávno nemáš rád.
Je těžký žít na světě sám,
protože já tě stále ráda mám...

Moc bolí jenom ta myšlenka,
že jiná je teď tvá panenka.
Ona miluje tě cizím srdcem,
a já nazívat tě budu zrádcem.

Stále modlím se za nás,
tak už zachraň nás!
Autor Sabian, 19.07.2008
Přečteno 414x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, Modrý Adept, FrankieLamprt, samča, Anneli, Psavec, Afroditi, anima alba, bokken, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drahá!!! Nikdy se nedoprošuj lásky......prosím!!!

19.07.2008 23:17:00 | jenoff

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí