Jen a jen tebe

Jen a jen tebe

Anotace: *.*

Koukám na hvězdné nebe
a cítím se strašně sám,
když tě nemám vedle sebe.

Jsi mou oporou,
mým dnem i drogou
co musím denně mít,
jsi vodou,
kterou každý den musím pít.

Jsi mi nocí i snem splněných přání,
jsi hvězdou co noční nebe prozáří.

Jsi mi vším
a já vím,
že v srdci mě nosíš,
protože i já tam nosím tebe,
když do tmy šeptám,
že miluji jen a jen tebe.
Autor Li_on, 19.07.2008
Přečteno 977x
Tipy 4
Poslední tipující: ivushe, Mraveneček, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí