smutek

smutek

Anotace: ..........

Janičko tak sedím doma,
a nevím co mám dělat.
je tu bez tebe hrozná nuda,
a já mám chuť smutkem sténat.

chybíš mi,a ani nevíš jak,
bolí mě u srce když nejsem s tebou.
s tebou se mi točí zrak,
připadám si jak za nějakou stěnou.

chybí mi tvé hnědé oči,
tvá ústa a tvé doteky.
svět s tebou se semnou láskou točí,
když dostávám od tebe,sladký polibky.

chtěl bych být s tebou,
hladit tě a obýmat.
mám chuť ti dát pusu sladkou,
a sladce tě zulíbat.

když tě konečně slyším,
tak představuju si tě.
já do světa zakřičím.
JANIČKO!!! MILUJI TĚ!!!
Autor najrob7410, 19.07.2008
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sladký a dojemný:)

20.07.2008 18:00:00 | speedysek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí