Žal

Žal

Anotace: ani sebevetsi blizkost tel nemuze vynahradit vzdalenost dvou srdci..

Sedím tu na proti a koukám se na tebe,
přemýšlím teď,jak půjde život bez tebe..
Chtěl jsem být jen s tebou,
nechtěl jsem už jinou..
Teď už však nevím,jak cesta půjde dál,
přál bych si,aby to byl zlý sen,co se mi jen zdál..
Večer jak ulehnem,zdá se být,že naposled,
přitulim se k tobě,kouknu na tvůj pohled,
kouknu ti do očí,co mi chtějí říct,
nevidím v nich ale už nic,
jen oči mé křičí,já chtěl bych víc,
chtěl bych víc,chtěl bych jen tebe,
nevím však nic,tak zavřu se do sebe,
stahnu se do vnitř,zavřu ty dveře,
zahodim klíč,už nekouknu na nebe..
Nekouknu na hvězdy,co tam tak žáří,
všechny se tak krásně,krásně se tváří..
Moje hvězda tam už teď není,
nesvíti pro mě,nebe se mění..
Změnilo se tak,že ho nemužu poznat,
a tak už nikdy se na něj nechcu dívat..
Nechcu už pohlížet jak mraky se valí,
jak hvězdu mou,hvězdu mi halí..
Svítila pro mě,byla tak jasná,
teď už je pod mrakem,pro mě už zhasla..
Svítí teď pro někoho jinýho,já už ji nevidím,
upřímě řečeno,se ani nedivím..
Udělal jsem chybu a teď to tak bolí,
jsou to ty mraky,co nás dva dělí..
Pořád jen doufám,že přijde vítr,vítr co tyto mraky odvane,
a mě můj pohled na tobě zůstane,
uvidím tě znova zářit,
přestanu se smutně tvářit..
neb ty jsi ta jediná hvězda,
co do srdce mého se snesla..
Ale co když ten vítr už nikdy nepřijde,
zůstane jen bolest,co nikdy nepřejde..
NEB VZPOMÍNKY JSOU VĚČNÉ,TAK JAKO BOLEST JENŽ JE DOPROVÁZÍ..NIKDY TĚ NEPŘESTANU MILOVAT..!
Autor kubyss, 20.07.2008
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krasne a velmi smutne vyznani...slzy mi z oci kapou..srdce a duse dokazou napsat krasne a smutne veci

20.07.2008 18:38:00 | forester

Pro mě už bohužel hvězda zhasla taky...:'( Sice ne tak doslova, už zhasíná a za týden stoprocentně zhasne, leda, že by se stal zázrak...:'(

20.07.2008 08:03:00 | P€ŤULK&

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí