šeptám

šeptám

Anotace: vznik za deštiveho odpoledne jenoho táborového dne

Když se kouknu do tvích hnědých očí,
celí svět se náhle protočí.
Není to asi nic zvláštního,
zas nejsem jediná kdo to tak má.
Jedno jméno,z pěti písmen
a zas si ho tu přeříkám.
Šeptám tvé jméno dešti,
jež stéká po okenních římsách.
Šeptám to jméno jediné,
jmíno toho koho ráda mám.
Autor Ashita Abigor, 20.07.2008
Přečteno 350x
Tipy 1
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí