Moře, Ty a já

Moře, Ty a já

Anotace: Adélce po moři...

Moře má příchuť slaných rán,
šat ze stínů večerních,
moře takové jak ho znám,
má hloubku očí Tvých
a Tvoje pohlazení
a Tvoje doteky
a zvláštní okouzlení,
co trvá navěky.

Ukrývá v sobě tolik krás,
tak jako Ty ve svém srdíčku
a v jeho vlnkách slyším Tvůj hlas,
tu nejkrásnější písničku.

Po jeho dlaních Ti posílám vzkaz,
těším se až Tě uvidím zas,
zatím se, hvězdičko opatruj,
na nebi poklidně sviť a pluj.
Autor Akrij8, 21.07.2008
Přečteno 367x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, poustevník Jirka, deuxEm, Rolnička, Ariella13, SZN, okapovaroura, Psavec, Simísek, just me, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc pěkné verše!
Ostatní Tvá dílka se mi také líbí :-))

17.08.2008 22:24:00 | poustevník Jirka

Mě to rozplakalo, jak je to pěkný...

24.07.2008 18:18:00 | Ariella13

Tak něžná...

21.07.2008 22:21:00 | SZN

Hezounké.

21.07.2008 19:17:00 | Psavec

Hezké veršíky,plné lásky...

21.07.2008 14:07:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí