Ozvěna

Ozvěna

Anotace: ............

Ozvěna tvých dlaní
na mém těle neustále
volá do aleluja…

Chci tě. Teď hned
a potom zase znova
jsem zničena – tíhou olova
drcena….

Vezmi si mé tělo, moje paže
a čiň, co ti touha káže,
uhas tu žízeň i ten plamen
rozdrť ten kámen a tíhu
olova – obejmi mě. Proboha!

Polib mě. Líbej mě
od rtů…k rameni…
nech nás shořet ve žhavém
plameni……..
Autor Dalar.janka, 21.07.2008
Přečteno 378x
Tipy 2
Poslední tipující: igniss, okapovaroura
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..hmm-to se mi líbí-krásná touha..

22.07.2008 07:02:00 | igniss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí