Být stínem

Být stínem

Anotace: ...

Být tvým stínem,
To prokletí, co nechci víc,
Pošlapeš mě – jsem samozřejmá,
Proč nepřineseš náruč slunečnic?

Být tvým stínem,
Co ho za patami máš,
Jsi jediný – já navždy tvá,
Zbytečně se spoléháš!

Být tvým stínem
Zvládám hravě,
Však nejsem vězněm, hračkou tvou,
Jako stín pak v temné noci
Stávám se zas svobodnou.
Autor d.i.z.z.y, 21.07.2008
Přečteno 325x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Zinda, Vlk v rouše, Mraveneček, Psavec, okapovaroura, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bejt jen pouhým stínem někoho není dobrý.... Snad s to brzo změní...

21.07.2008 21:08:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí