Dvě zimy

Dvě zimy

Anotace: už je to asi 3 roky stará věc přesto pořád můžu říct...

Sbírka: Básník

Ještě nám spolu zbejvaj dvě zimy.
A pak skončí to co bylo tak krásný.
Není to tím,že máme svý chyby
Ale proč mi to připadá tak strašně moc krátký?

Krátký a přesto báječný
Nevyměnil bych ani za nic.
Ani půl vteřiny nebylo zbytečný
Proč toho nebylo tisíckrát víc?

Někdy času nerozumim
Když vteřiny jsou dlouhý jak dny.
Ale když to potřebuješ
Vejde se tejden do hodiny.

Ale ty víš,že nám zbejvaj jenom dvě zimy.
Přesto hřejivý jak tvůj smích v letním jasu.
Dvakrát víc sněhu a bude to jiný.
Nikdy víc nespatřím tvou tvář a tvou krásu.

Prý to skončí za svítání.
Říkal jeden co čte ve hvězdách.
Nevím možná nepřehání.
Dvě zimy a všechno překryje prach.

Někdy času nerozumim
Když vteřiny jsou dlouhý jak dny.
Ale když to potřebuješ
Vejde se tejden do hodiny.

autor:Petr Z
Autor Petr Z, 15.08.2005
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí